Вони ще не програвали: Колос завдав Металісту першої поразки та вийшов в лідери УПЛ

Переглядів 866
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Вони ще не програвали: Колос завдав Металісту першої поразки та вийшов в лідери УПЛ
Колос - Металіст. Фото: УПЛ
Колос в домашньому поєдинку четвертого туру УПЛ розібрався з Металістом. Поєдинок у Ковалівці завершився мінімальною перемогою ковалівців з раухнком 1:0.
  • Колос та Металіст вперше зіграли між собою в УПЛ;
  • Остання зустріч між командами відбулася в 1/8 фіналу Кубка України попереднього сезону (0:1 на користь харків'ян).

Команди підходили до матчу, не програвши в трьох стартових турах нового сезону. У першій половині гри жодній з команд не вдалося розмочити рахунок, відклавши розв'язку протистояння на другу половину зустрічі.

Інтрига в протистоянні зберігалася до 72-ї хвилини. Півзахисник ковалівської команди Сергій М'якушко відзначився голом, який став вирішальним у цій зустрічі. Після введення м'яча з ауту Безбородько відпасував на Болбата, а той викотив м'яч на М'якушка, який прибравши суперника завдав точного удару у верхній кут воріт Олександра Рибки.

Заключні хвилини поєдинку слобожанська команда провела в меншості. Олександр Каплієнко зірвався на нападника Колоса Євгенія Ісаєнка та отримав другу жовту, яка конвертувалася у друге вилученні поспіль для Металіста.

Фінальний свисток зафіксував третю перемогу Колоса після чотирьох зіграних поєдинків. Підопічні Вишняка розділили лідерство з донецьким Шахтарем.

Суботню програму четвертого туру УПЛ завершить поєдинок у Львові, в якому Динамо спробує перервати п'ятиматчеву серію без перемог у всіх турнірах в поєдинку проти ФК Львів, який розпочнеться о 17:00.

Standings provided by SofaScore LiveScore