«Вони вже готові»: Зінченко назвав гравців збірної України, яких чекає в АПЛ

Переглядів 4947
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Вони вже готові»: Зінченко назвав гравців збірної України, яких чекає в АПЛ
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко розповів, хто з партнерів по національній збірній України на його думк, точно б не загубився в командах з АПЛ.

Олександр Зінченко припустив, що в найближчому майбутньому представництво українців в англійській Прем’єр-лізі може збільшитися, бо ж серед гравців клубів української Прем’єр-ліги чимало гравців, які за потенціалом можуть грати в найсильнішій лізі світу.

«Можу назвати гравців збірної, яких я вже давним-давно чекаю в Англії, таких як микола Матвієнко,  Микола Шапаренко, Жора Судаков. 

Я б сказав, що вони вже готові грати, але хто я такий, щоб судити. У нас зараз таке покоління молоде, що заслуговує на це», – сказав Зінченко в інтерв’ю  «ВЗБІРНА».

  • Збірна України провела три матчі, набрала шість очок та посідає друге місце у групі С кваліфікації на Євро-2024.
  • Команда Сергія Реброва зіграє 9 вересня номінально домашній матч проти збірної Англії. Поєдинок пройде у польському Вроцлаві.
  • 12 вересня збірна України зустрінеться у Мілані з Італією.
  • У нинішньому сезоні АПЛ Олександр Зінченко зіграв в трьох поєдинках, загалом 111 хвилин, без результативних дій.
  • Після чотирьох турів Арсенал посідає п'яту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, маючи в активі десять очок.
  • В наступному турі команда українця зустрічатиметься з Евертоном Віталія Миколенка. Матч відбудеться 17 серпня. Початок гри о 18:30.