Воронін взяв участь у благодійному матчі колишнього клубу: екс-форвард збірної України відзначився дублем

Переглядів 1407
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Воронін взяв участь у благодійному матчі колишнього клубу: екс-форвард збірної України відзначився дублем
Андрій Воронін. Фото: УАФ
Минулого вікенду у Майнці (Німеччина) відбувся благодійний матч за участі ветеранів місцевого клубу проти української команди Авангард (Зміїв).

Благодійний матч в присутності двох тисяч вболівальників вийшов досить результативним. Команди вийшли на поле з метою зібрати кошти для підтримки жертв війни в Україні.

Поєдинок завершився з рахунком 4:3. Хедлайнером поєдинку був легендарний український форвард Андрій Воронін, який відіграв по тайму за кожну з команд.

На початку матчу німецький клуб зробив собі комфортну перевагу, забивши два голи.

У другому таймі Воронін вийшов у складі Авангарда і допоміг відіграти відставання в рахунку та навіть повести землякам в рахунку, але Майнц спромігся не лише зрівняти рахунок, але й вирвати перемогу.

Нагадаємо, Воронін грав у Майнці з 2000 по 2003 роки та встиг попрацювати під керівництвом Юргена Клоппа на початку його тренерської кар'єри. Провів 79 матчів, забив 24 голи та віддав 12 асистів.

Нагадаємо, Андрій Воронін до 24 лютого 2022 року працював помічником головного тренера в московському Динамо. Після початку повномасштабного вторгнення він повернувся до Німеччини.