Ворскла без Сефері намагатиметься забрати очки у Дніпра-1. Прогноз і анонс на матч УПЛ

Переглядів 870
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Ворскла без Сефері намагатиметься забрати очки у Дніпра-1. Прогноз і анонс на матч УПЛ
Гравці Дніпра-1. Фото: СК Дніпро-1
Ексклюзивний анонс матчу 28 туру УПЛ Дніпро-1 – Ворскла спеціально для вас на «УФ».

24 травня відбудеться поєдинок 28 туру УПЛ. Сайт «Український футбол» анонсує і прогнозує матч Дніпро-1 ‒ Ворскла. Де дивитися, що дає цей матч, яка турнірна таблиця і чим це все закінчиться?

Дніпро-1 – Ворскла

24 травня. 13:00. м. Ужгород. Стадіон «Авангард»

Пряма трансляція – УНІАН

Дискваліфікації – Євген Павлюк, Таулян Сефері (обидва – Ворскла)

Ворскла стала однією з небагатьох команд у цьому сезоні, яка змогла відібрати очки в Дніпра-1. У першому колі протистояння полтавців і дніпровців завершилось нічиєю 1:1. У складі Ворскли гол до свого активу записав Василь Кравець, а за команду Кучера відзначився Олександр Піхальонок. 

• Скрипник протистоятиме одному з претендентів на чемпіонство без найкращого бомбардира

У минулому турі Ворскла здобула перемогу над Кривбасом з рахунком 1:0. Єдиний м’яч у цій зустрічі забив Руслан Степанюк. Для полтавської команди це була десята звитяга у цьому сезоні. Крім десяти перемог, у підопічних Віктора Скрипника шість нічиїх і одинадцять поразок. Різниця забитих і пропущених – 32:35. 

Ворскляни знаходяться на шостому місці з 36 балами в активі. І вони ще досі зберігають шанси на потрапляння у єврокубки. Відстань від Олександрії, яка йде п’ятою становить шість очок. Таким чином, полтавцям треба вигравати свій кожен матч, а саме у Дніпра-1, Колоса і Шахтаря. А також сподіватися, що олександрійці втрачатимуть очки в поєдинках з Вересом, Зорею і Рухом. Шанси примарні, але існують досі.  

Фото: УПЛ

Найкращим бомбардиром Ворскли є албанський форвард Сефері, у якого 12 забитих м’ячів. Але є нюанс. 26-річний нападник перебрав жовтих карток і тепер змушений пропустити один матч через дискваліфікацію. Тому проти Дніпра-1 албанець не зіграє. Крім того, через таку ж саму причину поєдинок у середу пропустить Євген Павлюк. Захисник провів 15 матчів за полтавців у цьому сезоні, але забитими м’ячами не відзначився.

• Команда Кучера вирвала перемогу на 90+4 хвилині

Дніпровці у минулому турі здобули важку перемогу над Колосом з рахунком 2:1. Підопічні Кучера поступались після першого тайму, але після перерви змогли взяти себе в руки і відігратися. Це зробив найкращий бомбардир УПЛ у цьому сезоні та без п’яти хвилин найкращий бомбардир УПЛ за всю історію – Артем Довбик. В українського форварда 24 голи. Від рекорду Генріха Мхітаряна його відділяє лише один забитий м’яч, а щоб перевершити вірменина, потрібно два. 

Артем Довбик. Фото: СК Дніпро-1

Однак перемогу над ковалівцями приніс не Довбик, а захисник Сарапій. Едуард зробив це на 90+4 хвилині матчу, замкнувши подачу з кутового Піхальонка. Таким чином, Дніпро-1 продовжує гонитву за Шахтарем, перебуваючи на другому місці з 64 заліковими балами в активі. І вже у наступному турі нас очікує пекельне протистояння між цими двома командами. Відстань між ними складає лише два пункти. А в останньому турі дніпровці зіграють проти Кривбасу. 

У цьому сезоні Дніпро-1 здобув двадцять перемог, чотири рази зіграв внічию і три матчі програв. Різниця забитих і пропущених – 59:22. У дніпровців триває безпрограшна серія, яка налічує сім матчів поспіль (шість перемог і одна нічия). Востаннє команда Кучера поступалась 15 квітня луганській Зорі з рахунком 1:2. 

Історія зустрічей – 13:+6=5-2;22:15

Майбутній герой матчу – Руслан Степанюк

31-річний форвард Ворскли Степанюк у цьому сезоні зіграв 27 поєдинків, тобто виходив на поле у кожному з турів. На його рахунку п’ять забитих м’ячів. Його гол у ворота Кривбасу в минулому турі залишив ворсклян у боротьбі за п’яте місце. Цікаво, що у цьому році Руслан забив вже три м’ячі, а восени минулого року – лише два. За відсутності Сефері всі атаки полтавської команди повинен завершувати саме український нападник. Чи вдасться Степанюку зіпсувати настрій Дніпру-1 і вдруге в цьому сезоні відібрати очки у претендента на чемпіонство?

Прогноз на гру Дніпро-1 – Ворскла: ТБ 2.5 – 1.57

Полтавцям немає чого втрачати, адже щоб продовжити боротьбу за єврокубки, їм потрібно виключно перемагати. Незважаючи на те, хто є їхнім суперником. Дніпровці теж повинні лише вигравати, щоб не відпустити Шахтар перед очним протистоянням на ще більшу відстань. Тому нас має очікувати цікавий, агресивний і результативний футбол. Кінець сезону та обидві команди борються за серйозні завдання. Відступати і грати обережно ніхто не буде. Букмекерська контора Favbet дає непоганий коефіцієнт на те, що у матчі Дніпро-1 – Ворскла буде забито мінімум три м’ячі – 1.57.

X