Ворскла перемогла Минай завдяки голам Сефері та Марлісона

Переглядів 2099
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Ворскла перемогла Минай завдяки голам Сефері та Марлісона
Фото: УПЛ
У матчі десятого туру української Прем'єр-ліги полтавська Ворскла зустрічалася із закарпатським Минаєм. Поєдинок завершився перемогою команди Віктора Скрипника з рахунком 2:0.
  • 760-й матч Ворскли в Чемпіонатах України.
  • Минай зазнав 30-ї поразки в УПЛ.
  • 230-й тренерський матч Володимира Шарана в УПЛ.
  • Ворскла провела 10-й в УПЛ при Віктору Скрипнику.

У перші хвилини матчу Минай більше намагався йти в атаку, але не завжди це виходило. А ось Ворскла перший небезпечний момент створила на 19-й хвилині та одразу забила. Після пасу на фланг Сефері з досить гострого кута вдарив класно під дальню штангу.

На 29-й хвилині Минай міг відігратися. Вишневський вийшов на удар, але Чеснаков встиг підкотитися та заблокувати. І за хвилину ще один момент у закарпатців. Після кутового Сефері мало не зрізав у свої ворота, але Різник встиг скластися та врятувати свої ворота.

Наприкінці першого тайму голкіпер Ворскли ще раз показав свою майстерність. Немчанинів метрів із 25-ти класно пробив, але Різник знову витяг.

Другий тайм розпочався атаками Ворскли і на 64-й хвилині другий м'яч влетів у ворота Минаю. Юрченко підключив Кравця з флангу, той чудово прострілив і Марлісон вискочив та завершив.

Через дві хвилини Минай мав чудовий шанс, але м'яч влучив у перекладину. Наприкінці матчу закарпатська команда намагалася забити, але рахунок не змінився.

Ворскла займає восьме місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши 11 очок. Минай розташувався на 11-у рядку, маючи у своєму активі дев'ять очок.