«Враження, що на збірну України забили «болт»: Франков розкритикував керівництво УАФ

Переглядів 1002
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Враження, що на збірну України забили «болт»: Франков розкритикував керівництво УАФ
Артем Франков. Фото: Google
Артем Франков, відомий футбольний журналіст, прокоментував діяльність Української асоціації футболу щодо організації роботи національної збірної.

Артем Франков прокоментував рішення керівників УАФ провести матч збірної України з Брентфордом в інтерв'ю сайту «Український футбол».

«Все, що відбувається, це результат дикої неспроможності, пасивності та навіть зловмисності Федерації футболу України. УАФ демонструє байдужість до проблем збірної і навіть складається враження, що на збірну просто забили «болт».

Після жеребкування, коли зрозуміли, що ми в одній групі з Англією та Італією, подумали: Яка різниця, як зіграємо? Все одно не пройдемо», – сказав Франков.

Зустріч із клубом українського хавбека Єгора Ярмолюка пройде без присутності глядачів та не транслюватиметься. Поєдинок стане дебютним для Руслана Ротаня на чолі національної команди України.

Поєдинок між збірними Англії та України відбудеться на лондонському стадіоні «Уемблі» у неділю, 26 березня, і розпочнеться о 19:00 за київським часом.