«Вручили мандат на продовження злочинної діяльності»: Гельзін жорстко відреагував на переобрання Павелка на Виконком УЄФА

Переглядів 3519
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Вручили мандат на продовження злочинної діяльності»: Гельзін жорстко відреагував на переобрання Павелка на Виконком УЄФА
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Колишній президент донецького Олімпіка Владислав Гельзін прокоментував переобрання голови Української асоціації футболу Андрія Павелка у члени Виконкому УЄФА.

Андрій Павелко днями був переобраний на черговий чотирирічний термін до виконавчого комітету УЄФА. Владислав Гельзін обурений тим фактом, що досі лише деякі президенти клубів висловлюють свою негативну думку щодо Павелка у публічному просторі.

«Голоси окремих керівників клубів, які публічно говорять про свавілля Павелка та його спільників, залишаються поодинокими спробами відкрити очі футбольної громадськості на його діяльність.

Була надія, що люди обуряться відвертому беззаконню, яке творить ця людина, яка щосили вчепилась у крісло керівника УАФ».

На думку експрезидента Олімпіка, саме через мовчазну згоду власників клубу Павелко і отримав посаду в УЄФА.

«З мовчазної згоди нашої футбольної громадськості Павелко, який скомпрометував себе, переобраний до виконкому УЄФА. Соромно і сумно, що все це відбувається за мовчазною згодою керівників та функціонерів клубів».

Підбиваючи підсумки Гельзін заявив, що переобрання Павелка – це поразка всього українського футболу.

«Замість того, щоб припинити свавілля Павелка та його «команди», своєю бездіяльністю вони фактично вручають мандат Павелку на продовження його злочинної діяльності, яка нічого не має з розвитком футболу в нашій країні. Це не його перемога, а поразка всього українського футболу», – написав Гельзин у Фейсбуці.

Зазначимо, що Павелка тимчасово усунено з посади президента УАФ рішенням Печерського суду міста Києва, яке було ухвалено 17 лютого і продовжено до 13 травня.

X