Все через Мудрика: інтерес Арсеналу охолонув до бразильського хавбека, Артета віддає перевагу вінгеру Шахтаря

Переглядів 511
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Все через Мудрика: інтерес Арсеналу охолонув до бразильського хавбека, Артета віддає перевагу вінгеру Шахтаря
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Півзахисник донецького Шахтаря Михайло Мудрик дедалі ближче до переходу до лондонського Арсеналу. Очікується, що трансфер талановитого українця відбудеться у січні.

Незважаючи на те, що півзахисник Палмейраса Данило останніми місяцями регулярно пов'язують із переходом в Арсенал, згідно з останніми повідомленнями, інтерес до півзахисника охолонув.

The Athletic стверджує, що 21-річний бразилець не стоїть на порядку денному лондонського клубу в січневому вікні, а головний тренер Арсеналу Мікель Артета натомість віддає перевагу вінгеру донецького Шахтаря Михайлу Мудрику.

Раніше була інформація, що Шахтар згоден ухвалити угоду на 40 мільйонів фунтів стерлінгів плюс додаткові бонуси. Також повідомлялося, що лондонський клуб узгодив особисті умови із українським вінгером донецького Шахтаря Михайло Мудриком.

Нинішнього сезону у всіх матчах за Шахтар Мудрик провів 18 матчів, забив десять голів і віддав вісім результативних передач.

Зазначимо, що контракт Мудрика з Шахтарем розрахований до 31 грудня 2026 року. Тransfermarkt оцінює Михайла у 40 мільйонів євро.