«Все купили на ЧС-2018»: Канчельскіс – про вихід країни-терориста до 1\4 фіналу домашнього Мундіалю

Переглядів 3035
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Все купили на ЧС-2018»: Канчельскіс – про вихід країни-терориста до 1\4 фіналу домашнього Мундіалю
Андрій Канчельскіс. Фото: Google
Колишній російський футболіст та екс-гравець Динамо Андрій Канчельскіс розповів про ставлення до екс-наставника збірної росії Станіслава Черчесова та результатів збірної на чемпіонаті світу 2018 року.

Екс-гравець Динамо Канчельскіс заявив, що ніякої заслуги тренера рф Черчесова у виході збірної країни-терориста до 1/4 фіналу ЧС-2018 немає. Усе було куплене.

«Черчесова варто було підтримати після виходу до чвертьфіналу? За що підтримати? За те, що купили все на чемпіонаті світу? Усі ігри купили. Ви що, не знаєте про це?», — наводить слова Канчельскіса Матч ТВ.

Нагадаємо, що у 2018 році росія вийшла з другого місця у групі з Уругваєм, Єгиптом та Саудівською Аравією, набравши шість очок. У 1/8 фіналу команда зіграла з Іспанією 1:1 у основний та додатковий час, а у серії післяматчевих пенальті перемогла з рахунком 4:3.

Матч проти майбутнього віце-чемпіона турніру Хорватів закінчився внічию (2:2), а у серії пенальті росія поступилася 3:4.

Відмітимо, що Канчельскіс народився та виступав в Україні за кіровоградську Зірку, Динамо та Шахтар. Після розвалу СРСР прийняв громадянство РФ. У Європі захищав кольори багатьох команд: Манчестер Юнайтед, Евертон, Фіорентина, Рейнджерс та Саутгемптон.

Завершував кар'єру гравця Канчельскіс у російських Крилах Рад та Сатурні.

X