«Все на своєму місці»: Коваленко подякував ЗСУ за звільнення свого рідного міста

Переглядів 2544
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Все на своєму місці»: Коваленко подякував ЗСУ за звільнення свого рідного міста
Віктор Коваленко. Фото: ФК Спеція
Півзахисник Спеції та збірної України Віктор Коваленко відреагував на вигнання російських загарбників із міста Херсон. Свою подяку українець опублікував в інстаграмі.

У п'ятницю, 11 листопада, українські військові увійшли в Херсон. Жахіття російської окупації для місцевого населення залишилося в минулому. У деокупованому обласному центрі вже підняли прапор України.

Півзахисник Спеції Коваленко не оминув таку знакову подію і подякував Збройним силам України, написавши пост подяки у своєму інстаграмі.

«Все на своєму місці! Дякуємо, ЗСУ! Слава Україні!», — написав Коваленко. Також до поста він додав фотографію з українським прапором в Херсоні.

Український хавбек зіграв у цьому сезоні за Спецію сім матчів, але результативними діями не відзначився.Варто зазначити, що українець знаходиться в Спеції на правах оренди, контракт гравця належить Аталанті. Transfermarkt оцінює Коваленка у два мільйони євро.

Нагадаємо, рідне місто Коваленка було окуповане з березня. Впродовж 256 днів Херсон утримували російські війська, але наші воїни сьогодні, 11 листопада, нарешті здійснили мрію українців, вигнавши непроханих гостей з обласного центру. Черговий крок до звільнення всієї території.

X