«Все тільки починається»: Петряк – про боротьбу за чемпіонство в УПЛ

Переглядів 477
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Все тільки починається»: Петряк – про боротьбу за чемпіонство в УПЛ
Іван Петряк. Фото: Шахтар
Півзахисник Шахтаря Іван Петряк поділився очікуваннями від матчу восьмого туру чемпіонату України проти ковалівського Колоса та розповів про фізичний стан гравців донецької команди.

Гравець Шахтаря Петряк запевнив, що футболісти «гірників» не відчувають втоми через спеціальні вправи для відновлення від тренерів.

«У нас багато ігор - по 2-3 на тиждень - тому підтримуємо моральну атмосферу команди, і тренери допомагають нам у цьому, роблячи всілякі естафети для підняття настрою.

Втома? Немає, нам кожні два дні після гри тренери дають вправи на відновлення. Команда зараз у гарній формі, і ми просто підтримуємо це. У нас є багато масажистів, сауна, басейн - дуже гарні умови».

Також Петряк вважає, що вся боротьба за чемпіонство в УПЛ ще попереду.

«Відчуття, що Шахтар стане чемпіоном? Звичайно, ні. Можна сказати, все тільки починається і вся боротьба попереду. Готуємось від гри до гри», — сказав Петряк в інтерв’ю клубній прес-службі Шахтаря.  

Цього сезону в чемпіонаті України Шахтар провів шість матчів, у яких здобув п'ять перемог, а один поєдинок завершився внічию. Команда Йовічевича посідають друге місце у турнірній таблиці, відстаючи від Дніпра-1 на два пункти.

Наступний матч у рамках УПЛ Шахтар проведе сьогодні проти Колоса. Початок матчу о 17:00.