Все ж таки не Кучер: ЛНЗ офіційно оголосило Дулуба головним тренером черкаської команди

Переглядів 1249
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Все ж таки не Кучер: ЛНЗ офіційно оголосило Дулуба головним тренером черкаської команди
Олег Дулуб. Фото: ФК ЛНЗ
Черкаський футбольний клуб ЛНЗ, який проводить свій перший сезон в Українській Прем’єр-ліги, визначився із головним тренером команди після звільнення Олександра Ковпака.

Сьогодні, 30 серпня, ЛНЗ офіційно оголосило на своїх клубних ресурсах, що головним тренером команди став Олег Дулуб.

В заяві клубу також оприлюднили інформацію щодо помічників білоруського фахівця. Асистентами нового тренера черкаської команди будуть Юрій Дудник і Андрій Дикань.

Варто зазначити, що окрім Дулуба головним тренером ЛНЗ міг стати Олександр Кучер. Проте, як виявилося, керівництво черкаського клубу обрало білоруського фахівця.

ЛНЗ оголосив про припинення співпраці з Олександром Ковпаком, який обіймав посаду головного тренера черкаської команди, після поразки в матчі четвертого попереднього етапу Кубка України від сумської Вікторії (0:1).

  • ЛНЗ під керівництвом Ковпака за підсумками минулого сезону вперше в історії вийшов в українську Прем'єр-лігу, обігравши в стикових матчах петровський Інгулець (1:1, 2:1).
  • Черкаська команда провела п'ять матчів, набрала три очки і посідає 14 місце в турнірній таблиці УПЛ.
  • 57-річний Дулуб раніше працював головним тренером у трьох українських клубах - Карпатах (2016-2017), Чорноморці (2017) і ФК Львів (2021-2023).