«Встромив ніж в спину»: ексзахисник Зорі, який зрадив Вернидуба, офіційно знайшов нову команду

Переглядів 4883
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
«Встромив ніж в спину»: ексзахисник Зорі, який зрадив Вернидуба, офіційно знайшов нову команду
Рафаель Форстер. Фото: Аваї
Колишній футболіст луганської Зорі Рафаель Форстер знайшов собі нову команду у Бразилії. Раніше Юрій Вернидуб звинувачував захисника у зраді.

Центральний захисник Рафаель Форстер став футболістом бразильського клубу Аваї, перейшовши туди на правах вільного агента.

Контракт 33-річного футболіста з новою командою розрахований до 30 квітня 2024 року. Про це повідомила пресслужба клубу.

Раніше захисник виступав у складі луганської Зорі. У 2016-2017 роках він грав під керівництвом Юрія Вернидуба, який нині очолює Кривбас.

Український спеціаліст у 2019 році звинувачував Форстера у зраді через те, що той перейшов у Лудогорець за 1.2 мільйони євро.

«Казав, що хоче в Європу. Добре, давай займатися цим, зараз є варіанти. Наприклад, у Брюгге. І клубу вигідно його продати, і Рафаелю контракт хороший пропонували. Ну і що в підсумку? Так-так, добре-добре – і по-тихому підписав із Лудогорцем.

Там, де агент зміг видурити собі більше грошей. Як дізнався – за голову схопився! Кажу: ніколи ж тебе не зраджував! Як мені далі з тобою працювати? Ти просто взяв і встромив нам ніж у спину».

  • У складі Зорі Форстер провів 44 матчі, в яких забив вісім голів та віддав одну результативну передачу.
  • Вернидуб працював у луганському клубі з 2011-го по 2019 роки.