«Втомився вітати колег»: Вернидуб висловився після поразки від Вересу

Переглядів 3012
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Втомився вітати колег»: Вернидуб висловився після поразки від Вересу
Юрій Вернидуб. Фото: Кривбас
Головний тренер криворізького Кривбасу Юрій Вернидуб прокоментував поразку своєї команди у четвертому турі чемпіонату України від рівненського Вересу з рахунком 0:1.

Сьогодні у матчі четвертого туру УПЛ Кривбас поступився Вересу з рахунком 0:1. Наставник криворізького клубу Вернидуб зізнався, що вже втомився програвати, але вважає, що його підопічні зіграли краще ніж у поєдинку з ФК Львів.  

«Вже третій матч поступаємось. Чесно кажучи, вже втомився вітати своїх колег. Але все одно треба мати стрижень та поздоровити Верес з перемогою. А от нас вітати ні з чим. По грі: вже краще, ніж з ФК Львовом, але цей гол у першому таймі… 

Цей рикошет, й мʼяч залетів. Хлопці все одно намагались забити у відповідь, адже три матчі вже зіграли й не забили жодного голу».

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от ФК «КРИВБАС» (@fckryvbas)

Також Вернидуб сказав, що не проводив чистку складу, а його головне завдання – побудувати команду.

«Коли я прийшов, одразу сказав: завдання одне – зробити команду. По-перше, Кривбас - новачок УПЛ. По-друге, граємо у той час, коли в Україні війна. По-третє, аби за щось поборотись та добиватись цілей, треба побудувати команду. 

Ще раз повторюсь: писали, що Вернидуб прийшов й зробив чистку… Ніякої чистки я не робив! Коли я прийшов у команді тут було 12 футболістів: шість плюс шість молодих гравців. Ті, які й зараз працюють з нами», — сказав Вернидуб після матчу з Вересом.  

Нагадаємо, що у наступному турі Кривбас зіграє проти луганської Зорі. 

X