«Втрати викликають занепокоєння»: тренер Жирони оцінив старт сезону, згадавши відхід Довбика

Переглядів 1264
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Втрати викликають занепокоєння»: тренер Жирони оцінив старт сезону, згадавши відхід Довбика
Мічел Санчес. Фото: ФК Жирона
Головний тренер Жирони Мічел підбив підсумки матчу першого туру Ла Ліги проти Бетіса (1:1), в якому не зміг взяти участь вінгер збірної України Віктор Циганков.

Мічел після матчу з Бетісом завуальовано натякнув, що втрата Артема Довбика мала серйозні наслідки для Жирони.

«Я думаю, що команді вистачило індивідуальності, щоб зіграти за нашою схемою, знаючи, що зв'язки ще не налагоджені. Я не кажу, що вони не конкурентоспроможні, але ми втрачали багато м'яча в півзахисті, у нас були складні ситуації, якими Бетіс міг скористатися в переходах, але ми продовжували шукати спосіб робити те, над чим ми працювали всю передсезонку». 

Каталонці, поступаючись в рахунку, змогли здобути очки в прем'єрному матчі сезону

«Я радий за це, за те, що ми не відмовляємося від того, щоб грати в те, у що ми хочемо грати. Перші 20-25 хвилин другого тайму – це те, що ми хочемо. Я дуже задоволений виступом, знаючи, з якими труднощами ми зіткнулися. Втрати викликають занепокоєння, але це те, що ми збираємося покращити, як тільки гравці матимуть більше часу один з одним», – цитує Мічела видання Marca.

  • Наступний матч Жирона проведе в неділю, 25 серпня на виїзді проти мадридського Атлетіко в рамках другого туру Ла Ліги.