«Я б навіть підозрював, що це якийсь злив»: експерт розкритикував команду УПЛ

Переглядів 3215
Ілля Деулін Ілля Деулін
1 голос
«Я б навіть підозрював, що це якийсь злив»: експерт розкритикував команду УПЛ
Рух – Зоря. Фото: Рух
Перший млинець Ненада Лалатовича на посаді головного тренера Зорі виявився глевким. Команда після програного матчу з Рухом потрапила під чималий тиск, в тому числі від журналістів.

В матчі першого туру УПЛ Зоря не змогла втримати переможний рахунок з Рухом та поступилася 1:2. Два контрастних тайми викликали здивування в журналіста Сергія Болотнікова. 

Почав експерт з першого тайму луганської команди:

«Дуже дивний матч, абсолютно два різні тайми. В першій половині Зоря впевнено, класно виглядала. Я спіймав себе на думці, що Зоря не стала гірше, а навіть сильніше за літо, в тому числі за рахунок форварда Данила Алефіренка».

Втім, друга половина від Зорі Болотнікову, м’яко кажучи, не сподобалася:

«Але, після перерви все посипалося, все перевернулося з ніг на голову, Рух просто рвав і заслужено зрівняв, забив другий і міг розгромно перемагати. Зорі на полі не було». 

Наостанок у програмі KDK журналіст розкритикував гру команди:

«Якби це був кінець чемпіонату, або це була не Зоря, а якийсь аутсайдер, я б навіть підозрював, що це якийсь злив, бо те, що творилося в захисті Зорі – це прохідний двір, в центрі були вільні зони розміром з Львівську область. Це дуже дивно як для старту чемпіонату».

  • У другому турі УПЛ Зоря зустрінеться з криворізьким Кривбасом. Матч відбудеться на стадіоні «Лівий берег» на Київщині у неділю, 6 липня, о 17:00.
  • В матчі юнацького чемпіонату Рух U-19 переміг однолітків з Зорі з рахунком 1:0.