«Я б знову вибрав трансфер в Глазго»: Швед не шкодує про перехід в Селтік

Переглядів 1169
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Я б знову вибрав трансфер в Глазго»: Швед не шкодує про перехід в Селтік
Мар'ян Швед. Фото: ФК Шахтар
Півзахисник донецького Шахтаря Мар'ян Швед відповів на запитання журналістів перед матчем другого туру групового етапу Ліги чемпіонів із Селтіком.

Вінгер «гірників» зазначив, що шотландська команда змінилася з того часу, як він звідти пішов.

«Не сказав би, що я дуже добре знаю цю команду. Тому що два роки тому, коли я був там, це була зовсім інша команда: залишилося лише два гравці з основного складу. Тренерський штаб розповів, і я сам бачив нарізки із матчів. Це хороша команда зі швидкими флангами, яка пресингуватиме нас».

Також Швед згадав свій період кар'єри у складі Селтіка.

«Початок у Селтіку був добрим, і в мене залишилися теплі спогади про той час. Якби я мав варіант повторення, я б знову вибрав трансфер до Глазго. Кожен тренер має право на своє бачення та підбір гравців, яких він хоче використати».

Матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів Шахтар – Селтік відбудеться у середу на стадіоні Війська Польського ім. Юзефа Пілсудського, 14 вересня. Початок – о 19:45.

Нагадаємо, Шахтар стартував у Лізі чемпіонів із сенсаційної перемоги над Лейпцигом (4:1) у першому турі. До речі, два м'ячі у ворота німецької команди забив Мар'ян Швед.