«Я більше не гравець Боки, ми спалюємо мости»: недолугий екс-гравець Динамо зі скандалом покинув Аргентину

Переглядів 435
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Я більше не гравець Боки, ми спалюємо мости»: недолугий екс-гравець Динамо зі скандалом покинув Аргентину
Карлос Самбрано. Фото: ФК Динамо
Колишній футболіст Динамо Карлос Самбрано, який не зіграв за киян жодного матчу, прокоментував свій відхід з аргентинського клубу Бока Хуніорс.

Як ми писали раніше, Самбрано після сварки з головним тренером Боки Уго Ібарре не міг розраховувати на новий контракт. Як наслідок, захисник опинився у дублі команди, але не розумів, чому так сталося.

«Це було зовсім дивно (переведення в дубль Бока Хуніорс - Прим. УФ), це мене здивувало. Але такі речі трапляються у футболі. В результаті ми помирилися, взаємно розірвали контракт. Я йду спокійно, я завжди був вірним клубу».

Також Самбрано звинуватив аргентинську пресу. В кінці своєї заяви, екс-динамівець сказав, що спалив мости з Бока Хуніорс

«Аргентинська преса завжди говоритиме, добре це чи погано. Вони багато чого перебільшують, без доказів. Ви знаєте, як це все робиться. Зі свого боку, я залишаюся спокійним, я завжди був вірним і прямим. Я більше не гравець Боки, ми спалюємо мости. Позитивним є те, що я йду чемпіоном», - цитує Самбрано Diario Mendoza Today.

Самбрано у складі Боки виграв два чемпіонства, два Кубки Дієго Марадони та Кубок Аргентини.

Нагадаємо, у січні 2018 року Динамо підписало перуанського захисника на правах вільного агента. Самбрано не зіграв за київську команду жодного офіційного матчу. Transfermarkt оцінює перуанця у 400 тисяч євро.

X