«Я був настільки в собі впевнений, що гратиму»: Коноплянка згадав, як він вирішив перейти до Севільї

Переглядів 821
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Я був настільки в собі впевнений, що гратиму»: Коноплянка згадав, як він вирішив перейти до Севільї
Євген Коноплянка. Фото: Google
Український легіонер польської Краковії Євген Коноплянка розповів про те, як приймалося рішення по трансферу в іспанську Севілью, в яку українець перейшов у 2015 році з Дніпра.

Український футболіст Краковії Євген Коноплянка розповів про те, що варіант з переходом до Севільї виник спонтанно. Українець довго чекав на відповідь від Атлетіко, після чого вирішив летіти до дружини на пологи, але потім агенти йому запропонували трансфер до андалузького клубу.

«Сказав, що нехай беруть квитки, не можу більше чекати, лечу назад. Вони мені: «Добре, давай ми тобі тоді інший варіант знайдемо». Агент за кілька годин: «У мене є Севілья. Тебе влаштовує?» Я такий: «Так, Севілья… Начебто добрий варіант, Ліга Європи, три поспіль виграли, Емері», – сказав Коноплянка в інтерв’ю Владі Седан.

Також український футболіст розповів про те, що він був дуже впевненим перед переходом до Севільї.

«Гравців навіть не перевірив. На той час, у 26 років мене це взагалі не цікавило. Я був настільки в собі впевнений, що гратиму», – додав Євген.

У цьому сезоні Коноплянка зіграв за Краковію 13 матчів, у яких він записав до свого активу три голи та один результативний пас. 

На даний момент Краковія в польській Екстракласі з 25 очками в активі знаходиться на восьмому місці.