«Я дозволив собі багато негативу на його адресу»: Циганик вибачився перед екс-тренером збірної України

Переглядів 3566
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Я дозволив собі багато негативу на його адресу»: Циганик вибачився перед екс-тренером збірної України
Юрій Калітвінцев. Фото: Google
Ігор Циганик вибачився перед Юрієм Калітвінцевим за свої негативні емоції на його адресу, коли той виконував обов’язки головного тренера збірної України. Можливо, критика журналіста та коментатора вплинула на відставку тренера.

Ігор Циганик згадав, що критикував Юрія Калітвінцева, коли той був виконувачем обов'язків головного тренера збірної України. Особливо багато негативу від журналіста прилетіло на його адресу після поразки синьо-жовтих у домашньому товариському матчі Італії (0:2) у березні 2011 року.

Циганик вважає, що, можливо, його сильні емоції під час коментування тієї гри стали одним із чинників швидкої відставки Калітвінцева.

«У матчі з Італією вирішувалося, чи залишиться Калітвінцев на чолі у збірній на Євро-2012. Команда зіграла погано і поступилася без шансів. Я дозволив собі багато негативу на адресу Калітвнцева. Після тієї гри на його місце поставили Блохіна».

Журналіст вирішив вибачитися перед тренером.

«Сам Калітвінцев потім згадував, що його сильно критикували коментатори і згадував мене. Я хочу перед ним вибачитись, якщо він ображається. Іноді емоції беруть гору», – сказав Циганик у програмі ВЗБІРНА.

Нагадаємо, що Калітвінцев виконував обов'язки головного тренера національної збірної України з серпня 2010 року до квітня 2011 року. На чолі команди він провів вісім матчів (одна перемога, п'ять нічиїх, дві поразки).