«Я дуже радий, що вони щасливі»: Де Дзербі зустрівся в Англії з українськими дітьми-біженцями

Переглядів 374
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Я дуже радий, що вони щасливі»: Де Дзербі зустрівся в Англії з українськими дітьми-біженцями
Роберто Де Дзербі. Фото: Sky Sports
Головний тренер англійського Брайтона Роберто Де Дзербі зробив добру справу, зустрівшись з українськими дітлахами перед важлими матчем з Челсі.

Напередодні матчу чотирнадцятого туру АПЛ з лондонським Челсі головний тренер Брайтон Енд Хоув Альбіон Роберто Де Дзербі долучився до благодійної програми допомоги дітям-біженцям з України.

Італійський наставник «чайок», а також футболісти Адам Лаллана, Паскаль Гросс, Соллі Марч і Роберт Санчес зустрілися із 15 українськими дітьми на тренувальній базі Брайтона в Сассексі.

«Було чудово мати шанс зустрітися з цією дивовижною групою дітей. Я дуже радий, що вони щасливі та перебувають у безпеці тут, у Сассексі", – цитує Роберто Де Дзербі видання DailyMail.

Також на заході був присутній генеральний директор клубу АПЛ Метт Дорн, який сказав наступне: 

«Albion in Community – це створення можливостей і надання людям доступу до участі у футболі. Це була чудова можливість для дітей. Сподіваюся, це одна з тих речей, які вони заберуть і запам’ятають назавжди».

Матч Брайтон – Челсі відбудеться сьогодні, 29-го жовтня. Початок зустрічі о 17:00. Додамо, що лондонців наразі очолює Грем Поттер, який раінше працював саме з «чайками».

X