«Я дуже задоволений»: легенда Манчестер Юнайтед оцінив дебют Кривцова у Інтер Майамі

Переглядів 364
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Я дуже задоволений»: легенда Манчестер Юнайтед оцінив дебют Кривцова у Інтер Майамі
Сергій Кривцов у складі Інтер Майамі. Фото: Інтер Майамі
Центральний захисник Інтер Майамі Сергій Кривцов дебютував у складі американського клубу, вийшовши в основі у товариському матчі проти Остіна (2:2). Екс-гравець Ман Юнайтед Філ Невілл висловився про гру українця.

У рамках підготовки до нового сезону Інтер Майамі провів товариський матч із Остіном. Український новачок американців вийшов в основі на цю гру, але результативними діями не відзначився.

Пройшов матч прокоментував головний тренер Інтер Майамі Філ Невілл.

«Я був дуже задоволений футболістами та тими можливостями, які вони створювали, тим задоволенням, з яким вони грали. Ми намагалися робити кілька установок на полі, але сьогодні я більше хотів, щоб вони грали з великою свободою.

Протягом останніх десяти днів ми чинили великий тиск на гравців, щоб визначити їхній рівень готовності. Ми віримо, що незабаром вони наблизяться до своєї кращої форми», – цитує Невіла прес-служба клубу.

31-річний Кривцов підписав контракт із американським клубом, який належить Девіду Бекхему, терміном на два роки. У угоді є опція продовження ще на один сезон.

У сезоні 2022 року Інтер Майамі посів шосте місце у турнірній таблиці Східної конференції MLS із 48 очками в активі. Свій наступний поєдинок Інтер Майамі проведе проти Монреаля у рамках MLS 26 лютого.

X