«Я дуже злий»: Йовічевіч повідомив неприємну новину для Шахтаря після спарингів «гірників»

Переглядів 8762
Павло Клименко Павло Клименко
4 голоси
«Я дуже злий»: Йовічевіч повідомив неприємну новину для Шахтаря після спарингів «гірників»
Ігор Йовічевіч. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер Шахтаря Ігор Йовічевіч прокоментував підсумки двох контрольних матчів команди на турецькому зборі проти болгарського Лудогорця (2:2) та словенського Марібора (4:4).

Шахтар провів два спаринги за два дні, не зумівши здобути перемогу в жодному з них. Головний тренер Ігор Йовічевіч залишився незадоволений деякими діями своїх підопічних.

«Ще треба багато працювати, щоб досягти того рівня, який дозволить нам бути конкурентними в чемпіонаті та Лізі Європи. Для тренерів багато роботи, аналіз дасть нам багато відповідей».

Особливо розлютила хорватського фахівця травма півзахисника Олега Очеретька, яку він отримав у середині першого тайму у матчі із Лудогорцем. У футболіста підозра на розрив хрестоподібних зв'язок. 

«Це навіть більше впливає на мій настрій. Відчуваю це по собі, коли ламаються футболісти на рівному місці. Можливо, цього і не помітили, але вони не травмувалися самі, а це було спровоковано діями суперників. Тому я дуже злий. Це мене дуже тривожить. Якщо це будуть «хрести», а я вже проходив це чотири рази, і це буде п’ятий, тому знаю, про що йдеться, і знаю, як зараз почувається Очеретько».

Щодо хавбека Єгора Назарини, який також отримав пошкодження у грі з болгарами, то Йовічевіч заспокоїв фанатів, заявивши, що його меніск витримав.

Найближчий матч Шахтар проведе 8 лютого проти Сараєво.

X