«Я головний тренер. Це моє рішення»: Петраков завівся на післяматчевій прес-конференції

Переглядів 2953
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Я головний тренер. Це моє рішення»: Петраков завівся на післяматчевій прес-конференції
Олександр Петраков. Фото: Google
Український наставник збірної Вірменії Олександр Петраков висловився під час прес-конференції після поразки його підопічних від Туреччини у поєдинку відбіркового циклу Євро-2024.

З’явилося відео з прес-конференції, на якій головний тренер збірної Вірменії Олександр Петраков відповів на запитання журналіста про те, чому він не замінив Тиграна Барсегяна у програшному для його команди матчі кваліфікації Євро-2024 проти збірної Туреччини (1:2).

«А ви вважаєте, що він не має грати? Чи це ваша думка, що він не повинен грати? Чому його не замінили? Ну, я головний тренер. Це моє рішення», – сказав Петраков під час післяматчевої прес-конференції. 

Також український спеціаліст висловив таку думку стосовно Барсегяна.

«А чому я вам мушу пояснювати це рішення? Я ухвалив таке рішення. От і все! Вам не подобається Тигран Барсегян? Ви вважаєте, що я мав його змінювати? Я ухвалив таке рішення. Якщо можете, вибачте мені, будь ласка», – додав Петраков.

Раніше ми повідомляли, що Олександр Петраков під час тієї ж прес-конференції мав ще один емоційний діалог з іншим журналістом.