«Ви тренер, у вас є ліцензія?»: Петраков дав емоційну перс-конференцію після поразки збірної Вірменії

Переглядів 2884
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Ви тренер, у вас є ліцензія?»: Петраков дав емоційну перс-конференцію після поразки збірної Вірменії
Олександр Петраков. Фото: Google
Український наставник збірної Вірменії Олександр Петраков після програшного поєдинку з Туреччиною (1:2) відповів на питання під час післяматчевої прес-конференції.

25 березня у рамках відбору Євро-2024 збірна Вірменії на своєму полі програла національній команді Туреччини з рахунком 1:2. Після цього поєдинку головний тренер вірменської збірної Олександр Петраков дав прес-конференцію.

Журналіст поставив Петракову питання: «Чи почалися проблеми після зміни схеми й чи не запізнився наставник із замінами у другому таймі?».

На це український коуч відповів наступне:

«Ви тренер, у вас є ліцензія?»

«Так, ліцензія С», – парирували Петракову.

Після цього наставник збірної Вірменії сказав наступне:

«Можете подати свою кандидатуру на головного тренера збірної. Тренуватимете, якщо ви кажете, що я запізнився. Дорікаєте цим. У вас ліцензія С, а кажете тренеру, який має ліцензію PRO. Я не вважаю, що я запізнився із замінами. Я взагалі хлопців не знаю, хто на якій позиції», – сказав Петраков. 

Також український спеціаліст зазначив наступні слова:

«Для того, щоб щось зробити, треба більше дізнатися. Але це не відмовка. Розумієте, про що йдеться, хто розуміється на футболі. За тиждень неможливо дізнатися хлопців, куди когось поставити, ким посилити й так далі. Хочете звинувачувати мене – звинувачуйте», – додав Петраков.

Зазначимо також, що в групі D вібору Євро-2024 грають ще національні команди Хорватії, Вельсу та Латвії.