«Я граю за зароблені гроші, а Гриша – за контрабас»: Поворознюк зробив гучну заяву щодо бізнесу Козловського

Переглядів 2058
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Я граю за зароблені гроші, а Гриша – за контрабас»: Поворознюк зробив гучну заяву щодо бізнесу Козловського
Григорій Козловський. Фото: ФК Рух
Президент петровського Інгульця Олександр Поворознюк розповів про свої відносини з президентом львівського Руха Григорієм Козловським. Схоже, в українському футболі назріває черговий скандал.

В інтерв'ю журналісту Ігорю Бурбасу Поворознюк висловився про власника ФК Рух.

«Я дружив з Гришею, але проходить час і вся ця гниль виливається на рожу. І ти просто розумієш, що зробив велику помилку. Знаю, що в мене совість чиста, я арбітрам гроші не даю. Живу чесно, граю чесно. Я граю за зароблені гроші, а Гриша – за контрабас. Я зараз зберу конференцію, він дарма мене чіпав». 

Також Поворознюк розповів про те, що готовий воювати з Козловським.

«Розкажу, скільки він податків платить в місяць, а скільки краде. Як він замовив Жовтоводську фабрику за два мільйони доларів, я все розповім. Він хотів цього? Значить, будемо воювати. Як буде платити податки то подивимося, чи буде бази будувати.

А я скромний стадіон будую, тому що я заробив за рік - щось побудував, в мене немає крадених грошей».

Нагадаємо, що 24 жовтня Козловський зібрав спеціальну пресконференцію, яка була присвячена проблемам українського футболу.

Після дев’яти зіграних матчів Рух посідає одинадцяту сходинку у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги, маючи у своєму активі вісім очок. Наступну гру львівський клуб зіграє проти Інгульця на виїзді. Матч заплановано на 30 жовтня, початок гри о 13:00.

X