«Я хочу піти звідси»: легіонер Динамо висловив невдоволення своєю орендою

Переглядів 5435
Павло Клименко Павло Клименко
4 голоси
«Я хочу піти звідси»: легіонер Динамо висловив невдоволення своєю орендою
Міккель Дуелунд. Фото: ФК Неймеген
Півзахисник київського Динамо Міккель Дуелунд, який перебуває в оренді в нідерландському Наймегені, може змінити клубну прописку. Данець може повернутися на батьківщину.

Данський хавбек Міккель Дуеленд розглядає варіант із поверненням на батьківщину через малу кількість ігрового часу в Неймегені, орендна угода з якою діє до літа.

«Так, я міг би перейтиво Суперлігу, але поки не знаю, що станеться. Я просто відчуваю, що мені потрібні нові виклики, і працюю над цікавішими можливостями».

За словами гравця, він уже мав розмову з керівництвом Неймегена про можливу зміну клубу. Зараз Дуелунд не має проблем зі здоров'ям і знаходиться в оптимальній формі, але не може пробитися до основного складу. Данський хавбек висловився про свою ситуацію у команді.

«Важко бути орендованим гравцем, тому що, звичайно, клуб може віддати перевагу ставити більше на своїх гравців, де вони можуть заробити на продажі, ніж на того, хто може незабаром знову піти. Я розумію механізми, але для мене це не є ідеальною ситуацією».

Також Дуелунд заявив, що не має наміру повертатися до Динамо, тому що в Україні триває війна з росією. Контракт данця з київським клубом розрахований до літа 2023 року.

«Війна в Україні унеможливила моє повернення в Динамо. Сезон розпочався чудово, але потім трохи розладнався. Тепер я хочу грати більше і нічого не можна виключати. Отже, я хочу піти звідси, і спробувати щось нове», – цитує Дуелунда ВТ.

У поточному сезоні 25-річний Дуелунд у складі Наймегена провів 14 матчів у всіх турнірах, в яких забив один м'яч і зробив два асисти.

Дуелунд перейшов до Динамо з датського Мідтьюлланда у серпні 2018 року за чотири мільйони євро. У складі киян Міккель провів 26 матчів, забив три голи та зробив одну результативну передачу.

X