«Я когось принизив, образив?»: Петраков зробив заяву після поразки збірної Вірменії від Хорватії

Переглядів 648
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
«Я когось принизив, образив?»: Петраков зробив заяву після поразки збірної Вірменії від Хорватії
Олександр Петраков. Фото: Getty Images
Колишній головний тренер збірної України Олександр Петраков, який нині очолює національну команду Вірменії, відверто звернувся до місцевих журналістів.

У понеділок, 11 вересня, збірна Вірменії на своєму полі поступилася Хорватії із рахунком 0:1. Матч проходив в рамках шостого туру кваліфікації до Євро-2024.

Головний тренер господарів Олександр Петраков після цієї гри звернувся до вірменських журналістів.

«Знаєте яке у мене до вас буде прохання відверте? Я приїхав сюди у січні, так? Скажіть мені відверто, я вас хоча б раз образив когось? Мені просто це неприємно. Скажіть відверто. Я когось принизив, образив? Хоча б раз? Скажіть. Є претензії?».

Після того, як із зали відповіли «ні», український спеціаліст подякував журналістам.

«За це дякую. А то мені пишуть, говорять, що я ображаю вас тут, поводжу себе потворно. Мені здається, що я відповідаю вам на питання як можу, щиро», – сказав Петраков на післяматчевій пресконференції.

  • Після цього поєдинку збірна Вірменії посідає третю сходинку в Групі D, маючи на три бали менше від лідируючих Хорватії та Туреччини.
  • Наступний матч підопічні Петракова зіграють 12 жовтня проти Латвії.
  • Нагадаємо, що з 2011 року спеціаліст працював у збірних України різних категорій. У 2019 році він виграв чемпіонат світу U-19.
  • Восени 2021-го Петраков отримав посаду головного тренера національної збірної, де пропрацював до кінця 2022 року, одразу після чого очоливши команду Вірменії.