Петраков втратив можливість очолити групу D: збірна Вірменії вдома мінімально поступилася хорватам

Переглядів 854
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Петраков втратив можливість очолити групу D: збірна Вірменії вдома мінімально поступилася хорватам
Вірменія - Хорватія. Фото: Google
У матчі шостого туру кваліфікації до Євро-2024 в рамках групи D Вірменія Олександра Петракова зустрічалася із Хорватією. Поєдинок закінчився перемогою гостів з рахунком 1:0.
  • У минулому турі Вірменія до 88-ї хвилини перебувала у кроці від першої історичної перемоги над турками на їхньому полі, однак підопічні Петракова зіграли в нічию 1:1.
  • Хорватія ж у тому ж турі здолала Латвію з рахунком 5:0.

На початку матчу Хорватія одразу створила момент. Петкович відгукнувся на точну поперечну передачу на межі штрафного майданчика та пробив по воротах. Однак, м'яч просвистів повз праву стійку, тому голкіпер може не хвилюватись.

Потім гості вийшли вперед на 14 хвилині. Крамарич зіграв на добиванні в штрафному майданчику, відправивши м'яч у правий нижній кут воріт. Рахунок став 0:1. В першому таймі більше не забивали.

У другому таймі підопічні Петракова не змогли зрівняти рахунок і фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Хорватії.

  • Збірна Вірменії посідає третю сходинку в групі, маючи на три бали менше від лідируючих хорватів та Туреччини.
  • Наступний матч підопічні Петракова зіграють 12 жовтня проти Латвії.
  • Варто відзначити, що на 35-й хвилині над полем пролетів дрон з прапором Нагірного Карабаха. Тюрпен зупинив гру, але пауза тривала недовго.