«Я критикував Монзуль один раз, жінки більш злопам'ятні»: як Луческу звинуватили у сексизмі

Переглядів 7946
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Я критикував Монзуль один раз, жінки більш злопам'ятні»: як Луческу звинуватили у сексизмі
Мірча Луческу та Катерина Монзуль. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу висловив свою думку про арбітра УПЛ Катерину Монзуль. Фахівець вважає, що його не можна звинуватити у сексизмі.

Головний тренер Динамо Мірча Луческу вважає, що арбітр Катерина Монзуль мстить йому під час матчів за давню критику.

«У двох матчах із Шахтарем вона видаляла мого гравця, дала нам пенальті. Я взагалі не розумію, чому вона це зробила. Я критикував її один раз, жінки більш злопам'ятні!»

Фахівець не вважає, що виявляв сексизм до Монзуль.

«Якось я зробив зауваження лайнсмену, який допустив триметровий офсайд, і сказав після гри, що жінки сентиментальніші. З того часу вони зробили мене сексистом».

На думку Луческу, стиль суддівства Монзуль є не раціональним.

«Як і будь-яка жінка, вона хоче виділятися. Пояснити, зупинити гру. Що ти маєш пояснити гравцям, люба? Гравці чудово знають, що вони зробили. Вона часто перериває гру та хоче домінувати. Вона добрий арбітр, але з нами грубо помиляється», – сказав Луческу у коментарі gsp.

  • У сезоні 2020/2021 Динамо вдома поступилося Шахтарю (0:3) у рамках дев'ятого туру УПЛ при суддівстві Монзуль. Тоді на 45-й хвилині гри при рахунку 1:0 було вилучено Сергія Сидорчука.
  • Цього сезону в сьомому турі УПЛ Динамо в гостях поступилося «гірникам» (1:3). На 45-й хвилині за рахунку 1:0 на користь господарів поля Монзуль призначила пенальті у ворота киян, проте його не реалізував Лассіна Траоре. На 69-й хвилині зустрічі при рахунку 2:1 було вилучено Іллю Забарного.
  • Зазначимо, що 22-го квітня у рамках 22-го туру чемпіонату України Динамо прийме Шахтар.