«Я не якась там зірка, ніякої роботи не цураюся»: український тренер готовий відновити активну кар'єру

Переглядів 1052
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Я не якась там зірка, ніякої роботи не цураюся»: український тренер готовий відновити активну кар'єру
Руслан Костишин. Фото: ФК Аксу
Екс-головний тренер Колоса та Аксу Руслан Костишин заявив, що готовий повернутися до тренерської діяльності. Фахівець розглядає всі варіанти.

Костишин в інтерв'ю FanDay.net розповів, що готовий братися за будь-який новий цікавий проєкт в Україні та за її межами.

«Я не якась там зірка. Ніякої роботи не цураюся. У Колосі я починав з аматорів. А потім два сезони в єврокубках грали. Головне – працювати. А все інше –таке. Може бути і Перша, і Друга ліга, але із завданням – піднятися, це завжди цікаво. Я не балуваний :-), можу розглянути всі проекти», – сказав Костишин.

  • Костишин у своїй тренерській кар'єрі сім з половиною років віддав Колосу (2014-2021), коли команда виступала ще в чемпіонаті Київської області. 
  • Під його керівництвом ковалівці вигравали Другу лігу в сезоні 2015/16, а також ставали срібним призером Першої ліги (2018/19). У наступних двох сезонах в УПЛ Колос з Костишиним посідав місця в зоні єврокубків; 
  • З січня 2022 по квітень 2023 року Костишин очолював Аксу з Казахстану, звідки його звільнили за незадовільні результати.