«Я пережив специфічний момент»: Траоре назвав причини, через які повернувся в Україну під час війни

Переглядів 351
Павло Клименко Павло Клименко
0 голосів
«Я пережив специфічний момент»: Траоре назвав причини, через які повернувся в Україну під час війни
Лассіна Траоре. Фото: ФК Шахтар
Нападник донецького Шахтаря Лассіна Траоре поділився очікуваннями від матчу-відповіді плей-офф Ліги Європи проти французького Ренна.

Форварда Шахтаря Лассіна Траоре зазначив, що не міг покинути донецький клуб, коли розпочалася війна в Україні. Він додав, що дуже вдячний клубу, який дуже допоміг йому під час відновлення після операції. 

«На публіці завжди повторюю, що гордий виступати за Шахтар. Я пережив специфічний момент, коли отримав важку травму, але клуб мене не полишив та постійно підтримував під час операції й відновлення. Навіть попри тяжкі обставини і війну Шахтар завжди був поряд зі мною. Для мене було дуже важливо повернутися та грати за цю команду».

Також Траоре додав, що у матчі проти Ренна гравці Шахтаря зроблять усе можливе, щоб пройти до наступного раунду Ліги Європи. 

«Шахтар завжди демонструє свій футбол і грає лише на перемогу в будь-якому турнірі. Завтра ми гратимемо у свій футбол, битимемося до кінця, спробуємо забити якомога більше голів та намагатимемося порадувати вболівальників», – цитує форварда пресслужба клубу.

Матч Ренн-Шахтар відбудеться завтра, 23 лютого, у Франції. Поєдинок прийме стадіон «Роазон Парк». Початок зустрічі запланований на 22:00 за київським часом.

X