«Я прийшов як зірка»: Коноплянка пояснив, чому Краковія не захотіла продовжувати з ним контракт

Переглядів 6259
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Я прийшов як зірка»: Коноплянка пояснив, чому Краковія не захотіла продовжувати з ним контракт
Євген Коноплянка. Фото: ФК Краковія.
Відомий український півзахисник Євген Коноплянка залишився без клубу, адже польська команда Краковія вирішила не продовжувати з ним контракт. Півзахисник вперше прокоментував ситуацію.

Коноплянка заявив, що йому дуже подобалося у польському клубі. Він хотів би і далі виступати за Краковію, але у президента були свої плани. Гравець сам про це розповів у своєму інтерв'ю Fakt.

«Я хотів залишитися в клубі, мені дуже подобалися всі тренери та гравці, які є в команді. Я говорив із тренерами, і вони хотіли, щоб я продовжив контракт. Але інше рішення ухвалив голова клубу Януш Філіпяк, не знаю чому. Я не розмовляв із ним».

Також Коноплянка зазначив, що в Краковію він приходив, як зірковий футболіст, можливо, це і стало причиною відходу українця. 

«Можливо, власник клубу очікував найкращих результатів, бо я прийшов як зірка, і тому його розчарували», — сказав Коноплянка.

У Коноплянки контракт з Краковією мав закінчитися 30 червня 2023 року, але після останнього матчу чемпіонату Польщі з клубом Плоцьк (3:0) було офіційно оголошено про те, що клуб не продовжуватиме контракт з українським гравцем.

  • Коноплянка перейшов до Краковії зі Шахтаря в лютому 2022 року на правах вільного агента.
  •  За період свого виступу у польській команді він зіграв 38 матчів, забив чотири голи та зробив два асисти.
  •  За даними порталу Transfemarkt, вартість гравця оцінюється в 700 тисяч євро.
X