«Я розмовляв з ним. Він вибачився»: Ребров відреагував на бажання футболістів зіграти за молодіжну збірну

Переглядів 19395
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
«Я розмовляв з ним. Він вибачився»: Ребров відреагував на бажання футболістів зіграти за молодіжну збірну
Сергій Ребров. Фото: Google
Новий головний тренер національної збірної України Сергій Ребров відповів на запитання журналістів після офіційного підписання контракту з УАФ.

У середу, 7 червня, було представлено нового головного тренера збірної України.

Наставник синьо-жовтих Сергій Ребров прокоментував інформацію щодо того, що захисник Борнмута Ілля Забарний може не поїхати на молодіжне Євро-2023 через особисті причини.

«Я не вважаю, що футболісти зараз напружені. Особливо Забарний, який не грав певний час. Я не чув про це. Останні пів року журналісти створили цю атмосферу, коли багато чуток про тренера. В мене був контракт, зараз я радий, що очолив збірну».

Головний тренер збірної України розповів, як буде ділити гравців з молодіжною командою, яку очолює Руслан Ротань. Раніше повідомлялося, що четверо футболістів національної збірної хочуть поїхати на молодіжне Євро-2023.

«Я спілкувався з Русланом, стосовно гравців. Треба зрозуміти, яка збірна більш важлива. Я вважаю, що національна. Якщо хтось вважає, що з Мальтою можна грати будь-якими гравцями, то ми вже в 2017 грали (0:1)».

Андрій Ярмоленко та Сергій Ребров. Фото: ФК Аль-Айн

Ребров відповів, коли буде розв'язано питання з делегуванням гравців національної збірної до молодіжки.

«Ми повинні зосереджуватися на національній збірній. Після гри 19-го ми все вирішимо. Зараз у молодіжній збірній є тренер. Після Євро-2023 подивимось».

Також наставник синьо-жовтих прокоментував кадрову ситуацію в команді.

«Травма не дозволяє Роману Яремчуку приїхати. Я розмовляв з ним, він вибачився. Владислав Ванат останні півсезону показував стабільний футбол, це важливо для футболістів збірної. Владислав Кочергін, за яким я слідкував ще коли він був у Зорі, своїми виступами в Польщі заслуговує на збірну», – зазначив Ребров.

  • 12 червня збірна України зіграє благодійний товариський матч з Німеччиною у Бремені.
  • 16 червня команда Реброва проведе поєдинок у відборі до Євро-2024 з Північною Македонією у Скоп'є.
  • 19 червня на національну команду України чекає номінально домашня гра у рамках відбору до чемпіонату Європи-2024 з Мальтою, яка відбудеться у Трнаві (Словаччина).