«Я вам показую, хто такий Зінченко»: Леоненко «прибив» півзахисника збірної України за матч з Англією

Переглядів 38766
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
14 голосів
«Я вам показую, хто такий Зінченко»: Леоненко «прибив» півзахисника збірної України за матч з Англією
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Колишній нападник київського Динамо та збірної України Віктор Леоненко прокоментував гру Олександра Зінченка та Михайла Мудрика в матчі національної команди проти Англії (1:1).

У суботу, дев'ятого вересня, збірна України зіграла внічию проти Англії із рахунком 1:1 в матчі п'ятого туру відбору до Євро-2024.

Колишній нападник національної команди Віктор Леоненко розкритикував гру Олександра Зінченка, який забив єдиний гол України.

«Що по Зінченко. Нуль відборів, людина грає в центрі. Це при тому, що вся команда відбирає, грає від оборони. І три підбори. Ось так грають у нас в центрі, із зазором, добре що у поперечину ударив Сака. Я вам показую, хто такий Зінченко. Все на чистих м'ячах.

Гол забив, молодець, але ж треба відпрацьовувати. Брак вже не беру. Три підбори, нуль відборів. Виявляється, можна вільним бути і нікого не тримати, а якщо тримати, то із зазором. Усі сьогодні відпрацьовували, окрім одного хлопця. Порахуйте, скільки відборів у Судакова і Степаненка».

Окрім цього, ексфорвард прокоментував перформанс Михайла Мудрика, який був замінений в кінці через пошкодження.

«Загубився хлопець. Так само він грає і в Челсі, тільки там іноді контролюють м'яч. Бігав, намагався усіх обігнати з м'ячем, у підсумку губив, а в кінці ще й ноги звело. Хоч би не травма», – сказав Леоненко в своєму телеграм-каналі.

  • Після цього матчу збірна України посідає другу сходинку у групі C, маючи сім очок. Англія йде першою, у них 13 балів.
  • 12 вересня команда Реброва зіграє проти Італії у Мілані.
  • Гол, який забив Зінченко, дозволив йому увійти в список топ-10 бомбардирів в історії збірної України.