«Я вдячний Уфі за все»: Зінченко з теплотою згадав про період виступів у росії

Переглядів 732
Павло Клименко Павло Клименко
0 голосів
«Я вдячний Уфі за все»: Зінченко з теплотою згадав про період виступів у росії
Олександр Зінченко. Фото: ФК Уфа
Захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко розповів про те, що вдячний своєму колишньому клубу Уфа за роки, проведені в ньому, проте після початку повномасштабної війни росії проти України його ставлення до країни-терориста стало різко негативним.

Олександр Зінченко заявив, що вдячний своєму колишньому клубу Уфа за роки, проведені там.

При цьому футболіст заявив, що після початку повномасштабної війни росії проти України він хоче забути про країну-терориста.

«Я вдячний Уфі за все, що вони для мене зробили. Але після терористичного вторгнення я не хочу мати жодних спогадів про той час. Щиро кажучи, я нічого не хочу чути про цю країну. Бо кожного божого дня через них, через їхні бомби гинуть українці».

Зінченко подякував українській армії за захист України, а також висловив надію на швидке закінчення війни.

«Ми не втрачаємо надії, що найближчим часом все буде добре. Я хотів би сказати велике спасибі українській армії за можливість продовжувати грати за збірну України. Усі розуміють відповідальність, яка тепер лежить на нас. Ми гратимемо за нашу країну», – цитує Зінченко Daily Mail.

Нагадаємо, що Зінченко виступав за Уфу з 2015 по 2016 роки. Загалом у складі команди він провів 33 матчі, в яких забив два голи та зробив чотири результативні передачі. Саме з російського клубу захисник перейшов до Манчестера Сіті за 2,25 мільйона євро на старті кампанії 2016/2017.

26 березня на збірну України чекає перший матч у кваліфікації на Євро-2024 проти Англії, який пройде в Лондоні. Матч розпочнеться о 19:00 за київським часом.