«Я віддав Мілевському вісім років свого життя»: агент Панков – про проблеми екс-футболіста

Переглядів 2958
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
«Я віддав Мілевському вісім років свого життя»: агент Панков – про проблеми екс-футболіста
Фото: Instagram
Футбольний агент Олександр Панков, який раніше співпрацював з Артемом Мілевським, відреагував на останні новини щодо екс-футболіста Динамо та збірної України.

Напередодні Євген Селезньов розповів, що він разом з іншими друзями Мілевського хотів доставити його в лікарню у зв'язку з важким станом здоров'я, проте сам Артем не прийняв допомогу своїх друзів.

Панков, який працював з Мілевським останні роки, відреагував на сторінці «Брутального футболу» на останні новини про свого екс-підопічного.

«Важко врятувати того, хто не хоче порятунку. Це його вибір! Пів світу йому хотіло та хоче допомогти, але не можна допомогти тому, хто сам цього не хоче.  Мені дуже боляче, повір. Дуже! Я віддав йому вісім років свого життя. Але не можу віддати йому свою голову. На жаль!», - написав Панков

  • 38-річний Мілевський завершив професійну кар'єру футболіста у вересні 2021 року. Артем виступав за Динамо з 2002 по 2013 рік, за цей час він відіграв 253 матчі, в яких забив 83 голи та віддав 54 асисти.
  • Після відходу з Динамо у 2013 році Артем встиг пограти у Газіантепспорі, Хайдуку, РНК Спліт, Конкордії, Тосно, Динамо-Брест, Кішварді та Минаю.
  • З 2006 до 2012 року провів 50 матчів за збірну України, на його рахунку вісім голів.
  • Наприкінці 2019 року Мілевський запустив власний YouTube-канал, аудиторія якого налічує 120 тисяч підписників.