«Я вже дуже сумую за Україною та Динамо»: Циганков зворушливо попрощався з київським клубом

Переглядів 483
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Я вже дуже сумую за Україною та Динамо»: Циганков зворушливо попрощався з київським клубом
Віктор Циганков. Фото: ФК Динамо
Сьогодні, 17 січня, півзахисник збірної України Віктор Циганков перейшов із київського Динамо в іспанську Жирону, підписавши контракт на чотири роки.

Пресслужба Динамо розмістила у соціальних мережах відео, на якому Віктор Циганков попрощався з клубом та вболівальниками команди.

«Хочеться подякувати всім, хто причетний до клубу Динамо. Від працівників до тренерського штабу та гравців. Від академії до першої команди.

Я пройшов цей шлях із вами. Те, що сьогодні у мене є можливість спробувати свої сили у доброму та сильному чемпіонаті – ваша заслуга».

Циганков заявив, що завжди підтримуватиме Динамо і бажатиме йому перемог у всіх турнірах.

«Дякую вболівальникам за все. За критику та підтримку навіть коли щось йшло не так. Були і добрі часи, і погані, але все одно маю лише слова подяки.

Бажаю Динамо лише перемог, лише перших їсть, Ліги чемпіонів та трофеїв. Я ваш уболівальник до останніх днів. Підтримуватиму команду, але вже з іншого боку».

Особливі слова подяки сказав Циганков та нашій армії, яка бореться з російськими загарбниками, а також побажав українським воїнам якнайшвидшої перемоги.

«Окрема подяка нашим воїнам, які захищають нашу країну, нашу незалежність та наші кордони. Завдяки їм у мене є можливість виїхати та грати в одному з найкращих чемпіонатів.

Сподіваюся, що ви повернетесь цілими додому до своїх родин та дітей. Щоб у вас все було гаразд. Щоб війна закінчилася, а ми перемогли. Я вже дуже сумую за Україною та Динамо», – сказав Циганков.

Зазначимо, що Динамо через деякий час видалило відео з клубного ютуб-каналу з невідомих причин.

Всього за Динамо Циганков провів 236 матчів та забив 94 голи. Разом із киянами він виграв:

  • Чемпіонат України
  • Два Кубки країни
  • Два Суперкубки України
  • Цього сезону 25-річний Циганков зіграв у 23 поєдинках за Динамо, на його рахунку дев'ять голів і шість результативних передач.
X