«Я вже не зможу грати в Шахтарі»: зірковий легіонер «гірників» зробив гучну заяву щодо свого майбутнього

Переглядів 873
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
«Я вже не зможу грати в Шахтарі»: зірковий легіонер «гірників» зробив гучну заяву щодо свого майбутнього
Тете. Фото: ФК Шахтар
Бразильський вінгер Шахтаря Тете зробив заяву щодо свого майбутнього у донецькому клубі. Останні півтора роки футболіст виступав за межами України.

Футболіст Шахтаря Тете, контракт якого спливає вже в кінці року, прокоментував свій період у складі «гірників». Зокрема, бразилець розповів про свої спогади від донецької команди.

«Я дуже часто стежу за Шахтарем. По суті – це мій перший серйозний професіональний клуб у кар’єрі. Тому я дуже люблю Шахтар і дивлюся їхні матчі».

Також вінгер назвав матч з матч Реалом (3:2) та гру із загребським Динамо (3:3) улюбленими у складі Шахтаря, а ще висловився щодо свого майбутнього.

«Ще трішки залишилося до завершення контракту. Через цю ситуацію я вже не зможу грати в Шахтарі. Але я вболіваю за них і дуже хочу, щоб команда розвивалася.

Я ще не визначився з майбутнім клубом. Ми дуже уважно стежимо та поки не поспішаємо ухвалювати рішення. Є багато зацікавлених команд. Зараз це вирішує мій агент», – сказав Тете для FootballHub.

  • Раніше називалися клуби, в яких бразилець може продовжити свою кар'єру.
  • Нагадаємо, що Шахтар купив Тете у Греміо у 2019 році за 15 мільйонів євро. У складі донеччан він зіграв 108 матчів, в яких забив 31 гол та віддав 15 результативних передач.
  • Після початку повномасштабної війни вінгер перейшов до Ліона на правах річної оренди, а другу частину минулого сезону провів у складі Лестера, який вилетів з АПЛ.
  • Його контракт із Шахтарем діє до 31 грудня цього року, а портал Transfermarkt оцінює вартість гравця у 25 мільйонів.