«Я якраз приготувала борщ»: українська модель розповіла, як у неї вдома «застряг» зірковий екс-динамівець

Переглядів 6059
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Я якраз приготувала борщ»: українська модель розповіла, як у неї вдома «застряг» зірковий екс-динамівець
Альвіна Царенко. Фото: Google
Українка Альвіна Царенко розповіла про свою історію знайомства з відомим словенським футболістом Беньяміном Вербичем, який раніше виступав за київське Динамо.

Українська модель Альвіна Царенко розповіла, як вона познайомилася з екс-футболістом київського Динамо Беньяміном Вербичем, з яким у них народилася дитина.

«Нас познайомили спільні друзі. Ми з подругою пішли на вечірку. Я там танцювала, а вони знімали мене на відео та відправляли Беньяміну, його тоді з нами не було. Вони йому сказали: «Ця дівчинка тобі точно сподобається». Так і сталося», – сказала Альвіна Царенко в інтерв'ю FanDay.

Також дівчина розповіла про те, як Вербич уперше прийшов до неї додому.

«Потім Беньямін почав писати мені в інстаграмі. Виявилось, що він мій сусід! Ми жили у Києві на Липках у будинках один навпроти одного. Він мені написав, що дуже голодний після тренування, а я якраз приготувала борщ і говорю: «Ну гаразд, приходь». Він прийшов, а наступного дня розпочався карантин, і ми застрягли вдома», – додала Царенко.

Колишній хлопець Альвіни Царенко Беньямін Вербич грав за київське Динамо у 2018-2022 роках. Потім словенець на правах оренди виступав за варшавську Легію, після чого він на повноцінній основі перейшов у грецький Панатінаїкос.