«Я її в очі не бачив»: мер Харкова Терехов – про яхту Ярославського та долю Металіста

Переглядів 3260
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
«Я її в очі не бачив»: мер Харкова Терехов – про яхту Ярославського та долю Металіста
Олександр Ярославський. Фото: ФК Металіст
Президент групи DCH та Металіста Олександр Ярославський у березні 2022 року обіцяв продати свою яхту, а гроші від продажу передати на відновлення міста.

Це 60-метрове судно, яке виготовила німецька компанія Abeking & Rasmussen. У шести каютах можна розмістити 12 гостей, також передбачено місце для 15 членів команди. Вартість яхти на SuperYacht Fan оцінюють у 50 мільйоні доларів. Відзначимо, що пізніше її зняли з продажу.

Мер Харкова Ігор Терехов прокоментував заяву Ярославського та розповів про долю Металіста, який нині переживає непрості часи через відсутність фінансування.

«Щодо Олександра Владиленовича Ярославського і його яхти — це питання до нього, я її в очі не бачив. Я спілкувався з ним щодо футбольного клубу Металіст, і він запевнив мене, що як підтримував, так надалі підтримуватиме футбольну команду»,  – цитує Терехова видання Бабель.

На даний момент Металіст займає передостаннє, 15-те місце у турнірній таблиці УПЛ, маючи у своєму активі 22 очки.

У наступному турі чемпіонату України відбудеться харківське дербі. Металіст зіграє з Металістом 1925. Матч пройде в Ковалівці 21 травня і розпочнеться о 15:00.