«Я ж казав, що вас дурять»: Леоненко відреагував на відсутність українців у збірній Євро-2023 від УЄФА

Переглядів 25413
Ілля Деулін Ілля Деулін
13 голосів
«Я ж казав, що вас дурять»: Леоненко відреагував на відсутність українців у збірній Євро-2023 від УЄФА
Збірна України U-21, фото: УАФ
Відомий експерт Віктор Леоненко поставив під сумнів успіх молодіжної збірної України на Євро-2023, опираючись на відсутність підопічних Руслана Ротаня у символічній збірній турніру.

Хоч молодіжне Євро-2023, на якому збірна України дійшла до півфіналу та здобула олімпійську ліцензію, вже закінчилося, розмови щодо виступу команди Руслана Ротаня на цьому турнірі не вщухають.

Відомий експерт та колишній гравець київського Динамо Віктор Леоненко заявив, що в збірній Україні немає жодної зірки, адже УЄФА при виборі символічної команди за підсумками турніру оминув українців:

«Я ж казав, що вас дурять, що у нас купа зірок в U-21 або в молодіжній збірній. Ні однієї людини немає в символічній збірній УЄФА. Ну що скажемо, як ми виступили?», – зазначив Леоненко у своєму Telegram-каналі.

  • Підбиваючи підсумки проведеного турніру, УЄФА опублікував символічну збірну Євро-2023, куди увійшли лише гравці з команд-фіналістів.
  • Примітно, що за версією SofaScore до символічної збірної потрапили два українці – Артем Бондаренко та Георгій Судаков.
  • Молодіжна збірна України вдруге у своїй історії дійшла до півфіналу чемпіонату Європи.
  • Однак цьогоріч наші хлопці вперше в історії вибороли право поїхати на Олімпійські ігри-2024.