«Я знаю, про що кажу»: Шевченко зробив прогноз на фінал Ліги чемпіонів Манчестер Сіті – Інтер

Переглядів 14547
Ілля Деулін Ілля Деулін
7 голосів
«Я знаю, про що кажу»: Шевченко зробив прогноз на фінал Ліги чемпіонів Манчестер Сіті – Інтер
Андрій Шевченко. Фото: Google
Переможець Ліги чемпіонів у складі Мілану Андрій Шевченко перед прийдешнім фіналом поділився думкою про Манчестер Сіті та Інтер, а також про сам матч за кубок найпрестижнішого клубного турніру Європи, який завершився перемогою англійців (1:0).

Колишній нападний Мілану Андрій Шевченко, який у 2003 році разом з россонері перемагав у Лізі чемпіонів, поділився своїми думками щодо стамбульського фіналу між Манчестер Сіті та Інтером (1:0) з журналістом польського видання Sportowefakty.

«Думаю, що Манчестер Сіті матиме більше володіння м'ячем і цікаво, що з цим робитиме Інтер. Італійці будуть старатися високо пресингувати, щоб намагатися приборкати атаки містян. Цей матч буду дивитися виключно, як тренер», – ділиться думками щодо матчу колишній гравець Мілану.

Окремо Шевченко прокоментував гру Інтера.

«Ми всі знаємо, як добре грає Сіті, але також знаємо, наскільки добре організований Інтер. Там кожен знає, що має робити. Мають якість, досвід, переконання у власних здібностях. Не варто їх недоцінювати». 

Андрій Шевченко. Фото: Sportorwefakty

Також колишній тренер збірної України зупинився і на грі Манчестер Сіті.

«Відомо, який апетит мають англійці до цієї перемоги. Мають чемпіонство Англії, мають кубок. Несуться, як ураган, але: це тільки один матч, а Інтер вже показав, на що здатний цього сезону в Лізі чемпіонів».

Наостанок Андрій Шевченко поділився думками щодо фавориту матчу.

«Якби мова йшла про таке суперництво протягом 5-10 ігор, то зрозуміло, що Манчестер вважався б ще більшим фаворитом. Але фінал може початися по-різному, проходити по різному. Я знаю, про що говорю, тому що сам грав у такі матчі».

  • Манчестер Сіті та Інтер вперше зіграли між собою у офіційному матчі.
  • Містяни вперше виграли Лігу чемпіонів.
X