«Як в Олександрії за перемогу над Минаєм»: журналіст – про розмір обіцяної премії Зорі за перемогу над Динамо

Переглядів 414
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Як в Олександрії за перемогу над Минаєм»: журналіст – про розмір обіцяної премії Зорі за перемогу над Динамо
Динамо проти Зорі. Фото: УПЛ
Михайло Співаковський, який є футбольним журналістом, поділився думкою про обіцяних призових футболістам луганської Зорі за перемогу над київським Динамо.

У матчі 18-го туру чемпіонату України луганська Зоря здолала київське Динамо, що дозволило команді Патріка ван Леувена відірватися від підопічних Мірчі Луческу у турнірній таблиці на чотири очки.

Михайло Співаковський розповів, що президент Зорі Євген Геллер пообіцяв футболістам премію за тріумф над Динамо. Також журналіст дав зрозуміти, що премія не буде надто високою.

«Після цього матчу, за нашою інформацією, Євген Геллер начебто пообіцяв команді хороші преміальні. Але ви знаєте, що таке хороші преміальні у Зорі?

Це те, що пропонують в Олександрії за кожну перемогу, наприклад. Тобто Олександрія за перемогу над Минаєм отримала б стільки, скільки, я сподіваюся, отримають футболісти Зорі».

Також Співаковський сказав, що у Зорі преміюють лише за поєдинки з грандами українського футболу.

«У Зорі премія взагалі за два матчі в сезон може бути – за Динамо та Шахтар. Зараз, можливо, ще за Дніпро-1, тому що ми розуміємо певні відносини між інвесторами цих клубів», - сказав Співаковський в ефірі «ТаТоТаке».

Зоря після 18-ти зіграних матчів у чемпіонаті України займає третій рядок турнірної таблиці УПЛ із 37 очками.