«Якби він так проявляв себе у кожному матчі»: польська преса винесла вердикт Коноплянці після голу за Краковію

Переглядів 6129
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Якби він так проявляв себе у кожному матчі»: польська преса винесла вердикт Коноплянці після голу за Краковію
Євген Коноплянка. Фото: ФК Краковія
Півзахисник Краковії та збірної України Євген Коноплянка забив гол у матчі 30-го туру польського чемпіонату з Медзем (1:1) та отримав хвалебний коментар від місцевої преси.

Євген Коноплянка зіграв 45 хвилин із Медзем та допоміг своїй команді заробити очко у цьому поєдинку. На 69-й хвилині Євген отримав м'яч у районі воротарського майданчика і з другої спроби зумів пробити голкіпера гостей.

Польське видання Dziennik Polski високо оцінило гру українця, наголосивши, що саме його вихід зміг завести команду.

«Вийшов на поле та завів команду. Його перша атака завершилася ударом по воротах – першим влучним ударом Краковії в цьому матчі. Потім був ще один гол, щоправда, забитий з другої спроби. Це був другий гол українця у лізі, але перший із гри.

Коноплянка зіграв добре. Якби він так проявляв себе у кожному матчі, можливо, не виникла б тема його відходу після закінчення сезону. А так...» – резюмували польські журналісти.

  • 33-річний Коноплянка провів за Краковію у поточному сезоні 24 матчі у всіх турнірах, забив чотири голи (по два у лізі та кубку) та зробив дві результативні передачі. Контракт українського хавбека з польським клубом діє до червня.
  • Краковія зіграла 30 поєдинків, набрала 42 очки та посідає сьоме місце у турнірній таблиці чемпіонату Польщі з відставанням від єврокубкової зони у сім залікових пунктів.
  • У наступному турі Екстракляси команда українця зіграє на виїзді з Лехом із Познані. Поєдинок пройде шостого травня і розпочнеться о 18:30 за київським часом.
X