«Якоюсь мірою компенсував відхід Циганкова»: відомий фахівець розкритикував Луческу та здивував гравцем Динамо, який подобається

Переглядів 1311
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Якоюсь мірою компенсував відхід Циганкова»: відомий фахівець розкритикував Луческу та здивував гравцем Динамо, який подобається
Беніто. Фото: ФК Динамо
Легендарний український тренер Віталій Кварцяний поділився думкою про провальний сезон київського Динамо і назвав найкращого гравця в нинішньому складі біло-синіх.

В ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net Віталій Кварцяний відзначив гру півзахисника київської команди Беніто.

«Особистостей у Динамо зараз немає після відходу Циганкова. Мені в київській команді імпонує тільки Беніто. Він добре вписався і якоюсь мірою компенсував відхід Віктора. Від Беніто виходить загроза - він грає нестандартно і гостро».

Також екс-наставник Волині назвав причини невдалого сезону підопічних Мірчі Луческу. 

«У Динамо зараз немає конструктивної командної гри на атаку. Луческу що, забув, як його команди грали раніше? Не треба думати, що українські футболісти гірші за бразильських».

За словами Кварцяного, у нинішньому складі Динамо немає футболістів високого європейського класу.

«Багато гравців Динамо досягли своєї стелі в розвитку, але без них кияни гратимуть ще слабкіше. Можу сказати, що в УПЛ немає зараз футболістів, які зможуть заграти в топ-10 командах чемпіонату Англії, крім Довбика».

Наразі Динамо посідає четверте місце в турнірній таблиці УПЛ, набравши 53 очки. За три тури до кінця сезону біло-сині не опустяться нижче, але і практично не мають шансів на третю сходинку.

У найближчому турі команда Луческу зіграє на виїзді з Колосом. Матч відбудеться 24 травня і розпочнеться о 13:00.