«Якщо допоможе виграти титул, тоді нехай купують його»: екс-зірка Арсеналу висловився про трансфер Мудрика

Переглядів 328
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Якщо допоможе виграти титул, тоді нехай купують його»: екс-зірка Арсеналу висловився про трансфер Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: Google
Вільям Галлас вважає, що лондонський Арсенал має купити українця Михайла Мудрика, якщо він допоможе «канонірам» перемогти в чемпіонаті Англії.

Екс-капітан лондонського Арсенала та колишній захисник збірно Франції Вільям Галлас висловився стосовно потенційного переходу українського вінгера Шахтаря Михайла Мудрика до табору «канонірів».

«Я не знаю, чи Арсеналу потрібен Мудрик на другу половину сезону. Можливо, потрібен. Сезон довгий, але водночас в Артети вже є його склад, є футболісти на лаві запасних, виконавці, які можуть вийти на цю позицію, наприклад, Нкетіа», – сказав Галлас в інтерв’ю Genting Casino.

Також екс-футболіст збірної Франції дав такі поради Арсеналу стосовно трансферу Мудрика:

«На це питання дійсно важко відповісти, бо я не там і не знаю, що відбувається. Якщо вони підпишуть його, то знають, для чого. Я впевнений, що Мудрик – чудовий футболіст, який може допомогти цьому складу. Якщо він допоможе виграти титул, тоді нехай купують його», – додав Галлас.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

На даний момент Арсенал, за який грає український захисник Олександр Зінченко, з 44 очками в активі лідирує в АПЛ. 

X