«Якщо Шевченко чогось не розумів, то не показував цього»: ексгравець збірної України оцінив роботу легенди на чолі синьо-жовтих

Переглядів 3465
Максим Недавній Максим Недавній
4 голоси
«Якщо Шевченко чогось не розумів, то не показував цього»: ексгравець збірної України оцінив роботу легенди на чолі синьо-жовтих
Андрій Шевченко. Фото: УАФ
Український захисник болгарського Лудогорця Ігор Пластун згадав про свої виклики до національної збірної України під керівництвом Андрія Шевченка.

В ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» Ігор Пластун згадав, як вперше отримав виклик в національну збірну України під керівництвом Андрія Шевченка.

«Коли я тільки перейшов до Гента, то Яремчук, який грав там, вже декілька разів викликався до національної команди. Він мені й розповів вперше, що головний тренер Андрій Шевченко цікавився мною.

Восени 2018 року я потрапив до розширеного списку збірної. За тиждень до початку зборів мені подзвонили та повідомили, що мене переводять до основного списку. Я сам у це не міг повірити».

Також Пластун прокоментував думки, що Шевченко був лише обличчям тренерського штабу, а всю роботу проводили його помічники.

«Тренував нас Шевченко. Він проводив усі заняття. Головний тренер не повинен виконувати усю роботу. Він був великим авторитетом для гравців, у першу чергу. Якщо він навіть чогось не знав або не розумів, то не показував цього команді. Це залишалося за лаштунками».

Нагадаємо, 32-річний Ігор Пластун зіграв за національну збірну України п'ять матчів.