«Якщо УАФ і Павелко мовчать, то вони підтримують росію»: Гельзін закликав допомогти ініціативі Зеленського

Переглядів 761
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Якщо УАФ і Павелко мовчать, то вони підтримують росію»: Гельзін закликав допомогти ініціативі Зеленського
Владислав Гельзін. Фото: Google
Колишній власник футбольного клубу Олімпік Владислав Гельзін обурливо відреагував на заборону ФІФА показати виступ президента України Володимира Зеленського перед фіналом Чемпіонату світу.

В ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net Гельзін поділився своїми думками стосовно заборони від ФІФА на виступ президента України Зеленського перед фіналом Чемпіонату світу.  

«Посилання нашого президента полягало в тому, щоб донести всьому світу про стійкість нашого народу і мужній спротив у війні проти російської агресії.

Я ініціюю, щоб усі наші клуби написали офіційне звернення до УАФ, щоб Асоціація озвучила свою офіційну позицію – що ФІФА заборонила Володимиру Зеленському виступити 18 грудня із формулою світу. Єдиний клуб, який виставив чітку позицію щодо ФІФА – це Шахтар».

Також Гельзін розповів, що думає про УАФ та президента організацію Андрія Павелка. На його думку, мовчання асоціації та Павелка означає підтримку росії.

«Тепер я хочу, щоб цей псевдопатріот Павелко виставив від клубів та УАФ негативне послання Інфантіно про те, що ФІФА не дала виступити нашому Президентові. Потрібно підтримати Володимира Зеленського та ЗСУ. 

У цій забороні ФІФА чітко простежується російський слід. Зрозуміло, що за Інфантіно стоїть росія. І якщо УАФ і Павелко зберігають мовчання, то вони автоматично підтримують росію», — заявив Гельзін в інтерв’ю для Fanday.net.

Нагадаємо, що ФІФА не показало відео звернення Зеленського перед фіналом Чемпіонату світу через політичний підтекст.

X