Яремчук не зіграє проти Бенфіки: у Бельгії повідомили сумну новину для українського форварда Брюгге

Переглядів 1314
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Яремчук не зіграє проти Бенфіки: у Бельгії повідомили сумну новину для українського форварда Брюгге
Роман Яремчук. Фото: ФК Брюгге
У вівторок, 7 березня, відбудеться поєдинок у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому лісабонська Бенфіка на своєму стадіоні прийме бельгійський Брюгге.

Перший матч завершився перемогою Бенфіки з рахунком 2:0. Брюгге, за який виступає український нападник Роман Яремчук, має мізерні шанси на прохід до чвертьфіналу Ліги чемпіонів.

Не найкраще йдуть справи у бельгійської команди в національному чемпіонаті. В останньому матчі Ліги Жюпіле Брюгге на виїзді програв Остенде з рахунком 0:3. Команда Яремчука посідає четверте місце у турнірній таблиці.

Головний тренер Брюгге Скотт Паркер перебуває під тиском критики та можливого звільнення. Наставник готується зробити сюрприз у матчі з Бенфікою, тим самим покращивши своє становище в клубі.

За даними Het Nieuwsblad, Паркер планує зробити деякі зміни у складі на гру з лісабонською командою. Очікується, що до основного складу Брюгге не потраплять Клінтон Мата та Камал Сова.

Також проти колишньої команди з перших хвилин не зіграє Роман Яремчук, який матч проти Остенде розпочав у основному складі.

Український форвард перейшов із Бенфіки в Брюгге минулого літа за рекордні для бельгійського клубу гроші.

27-річний Яремчук провів за Брюгге цього сезону 22 матчі, в яких забив два голи і зробив три результативні передачі.